Nogle fortæller, at de blot er begynder at svede lidt mere end normalt ved indtagelse af chiliburner, mens andre siger, at de har oplevet en kraftig og meget positiv effekt.

Chili slankekur

I løbet af de senere år er chili blevet mere og mere populært i det danske køkken. Det skyldes naturligvis, at flere er begyndt at rejse til lande, hvor chili er populært i maden. Men det skyldes med garanti også, at chili hjælper på en slankekur, fordi det har visse effekter, som øger forbrændingen af fedt. Derfor taler man i dag om den såkaldte chili slankekur, som består i at man spiser mad med et stort indhold af chili.
Årsagen til, at en chili slankekur efter sigende virker er, at chili indeholder stoffet capsaicin, som virker appetitnedsættende og samtidig øger stofskiftet. Det vil sige, at man får en bedre forbrænding af de kalorier, man indtager, og på den måde kan tabe sig. Nu kan det jo være svært at finde på nye retter med chili hver eneste dag, fordi man vil gennemføre en chili slankekur.
Produkt
Info
Stjerner
Leverandør
Pris
Abonnement
Nyhed

Idealvægten.dk

Gør det nemt spise sundt, blot ved at tilsætte et kosttilskud ved måltider, ifølge leverandøren.
Idealvægten
0 kr
Ja
Ja

Slankebøger:

De bedste slanke-bøger på markedet. Billigt.
Saxo
Rabat
Nej
Nej

Nupo:

Det kendte danske slankepulver. Startpakke for kun 1 kr.
Nupo
1 kr
Ja
Ja
Det kan også være, at man synes, at chili er for stærkt, og derfor ikke bryder sig om det. Derfor kan man købe pillerne Chiliburner, som har et højt indhold af capsaicin, uden at de er stærke. De har den samme virkning, som hvis man spiser chili. Chiliburner kan købes mange steder på nettet, og hvis man er heldig kan man faktisk finde en del steder, hvor man kan modtage gratis vareprøver af produktet. Der er en del forskellige meninger om, hvor virkningsfuldt Chiliburner er. Nogle rapporterer, at de blot begynder at svede lidt mere end normalt,
mens andre siger, at de har oplevet en kraftig og meget positiv effekt. Som ved så mange andre slankeprodukter, er det tilsyneladende meget individuelt, om Chiliburner virker. Hvis man anvender chili som slankekur eller Chiliburner, er det alligevel en god idé at kombinere det med en kostomlægning, så man i højere grad spiser fiberrigt, fedtfattigt og sundt. Samtidig er det en god idé at begynde at dyrke mere motion. Kombinerer man disse tiltag, er man garanteret at tabe sig.