Ifølge Nuform indeholder glycotil chlorogenicsyre, der findes i kaffebønner. Chlorogenic-syre kan sandsynligvis hæmme absorptionen af glukose fra mad.

Glycotil

Glycotil blev lanceret i maj 2010 af selskabet Nuform, der også har udsendt mange andre slanke- og skønhedsprodukter. Ifølge NuForm indeholder Glycotil et patenteret stof kaldet Svetol, som består af den såkaldte chlorogenic-syre, der er udvundet af grønne kaffebønner. Læs mere under wikipedia. Svetol er i årevis blevet solgt som slankeprodukt i Europa og meningen er, at kroppen dermed kan sænke blodsukkeret efter et måltid, så du lagrer mindre fedt med vægttab til følge. Svetol har i flere undersøgelser vist sig at have effekt, men ligesom med de fleste andre slankeprodukter,
skal man naturligvis også gå til dette med en sund skepsis. Det er altid vigtigt at spise sundt og varieret og undgå fed mad, hvis man vil være sikker på at slanke sig.Med Glycotil fra Nuform får du 30 dages gratis prøvepakke, hvor du kun betaler for leveringen af produktet. Sammen med den første ordinære abonnementsforsendelse, får du slankebogen ”Ned i vægt med Glycotil”, der ifølge Nuform hjælper dig med at komme hurtigere ned i vægt. Den følger dig igennem hele slankeprocessen, så du får det bedste resultat.
Produkt
Info
Stjerner
Leverandør
Pris
Abonnement
Nyhed

Idealvægten.dk

Gør det nemt spise sundt, blot ved at tilsætte et kosttilskud ved måltider, ifølge leverandøren.
Idealvægten
0 kr
Ja
Ja

Slankebøger:

De bedste slanke-bøger på markedet. Billigt.
Saxo
Rabat
Nej
Nej

Nupo:

Det kendte danske slankepulver. Startpakke for kun 1 kr.
Nupo
1 kr
Ja
Ja