De fleste typer slankepulver er ikke ligefrem er en fornøjelse at spise, men meningen er at sikre, at du får, hvad du har behov for af vitaminer og mineraler samtidig med, at du taber dig.

Slankepulver

Hvis man søger på slankepulver, finder man en lang række produkter, som hver især reklamerer med, at de er det mest effektive eller det bedst afprøvede. Men i mange tilfælde er den eneste forskel på de mange forskellige typer slankepulver faktisk, at de har forskellig smag og indpakning. Idéen med slankepulver er nemlig, at de indeholder de alle de ting, som kroppen har brug for, men er meget kaloriefattige.
Det vil sige, at et typisk slankepulver indeholder den rigtige sammensætning af proteiner, kulhydrater, fedt, fibre og mineraler. Det betyder, at et slankepulver i mange tilfælde ikke ligefrem er en fornøjelse at spise, men at du kan være rimelig sikker på, at du får det du har behov for. Og der er ikke nogen tvivl om, at slankepulver er en effektiv måde at slanke sig på.
Produkt
Info
Stjerner
Leverandør
Pris
Abonnement
Nyhed

Idealvægten.dk

Gør det nemt spise sundt, blot ved at tilsætte et kosttilskud ved måltider, ifølge leverandøren.
Idealvægten
0 kr
Ja
Ja

Slankebøger:

De bedste slanke-bøger på markedet. Billigt.
Saxo
Rabat
Nej
Nej

Nupo:

Det kendte danske slankepulver. Startpakke for kun 1 kr.
Nupo
1 kr
Ja
Ja
De fleste typer slankepulver indeholder mellem 600 og 650 kalorier om dagen. Da det daglige energiforbrug for en voksen person ligger mellem 2500 og 3000 kalorier giver det naturligvis et stort energiunderskud. Det vil sige, at man forbrænder meget mere, end man indtager – og så taber man sig. Det er dog en god ide at undersøge produktet, inden du vælger kuren. Måske kender du nogle der har gode erfaringer med et bestemt produkt, ellers du kan søge efter information om produktet på internettet.
Slankepulver virker, fordi det tvinger kroppen til at tære på fedtreserverne, og så taber man hurtigt vægt. En sideeffekt er dog, at man føler sig træt og uoplagt, fordi man i virkeligheden får for lidt kalorier. Man sulter i praksis sig selv, og så reagerer kroppen ved at lukke ned og gå i dvale, så man kun orker at rære sig, når det er allermest nødvendigt. Du bør derfor være varsom hvis du samtidig dyrker meget motion eller har et hårdt fysisk arbejde. Derfor bør du aldrig begynde på en kur med slankepulver, før du har konsulteret din læge.